Vauvahieronta

Vauvahieronta on lempeää ja hoitavaa kosketusta, joka pohjautuu refleksologiaan sekä intialaiseen vauvahierontaan. Hieronta sopii kaikille vauvoille, mutta erityisesti siitä voivat hyötyä itkuiset ja vatsakipuiset vauvat. Hierontaa voidaan soveltaa myös isommille lapsille, esimerkiksi taaperoille rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Vauvahieronnalla voidaan vaikuttaa mm.

– vauvan nukkumiseen ja unen laatuun
– imetyksen haasteisiin
– refluksiin
– koliikkiin
– vatsavaivoihin ja vauvan kipuiluun
Hieronta sopii myös terveille vauvoille, sillä se kehittää lapsen kehollista tiedostamista ja motorillista kehittymistä samalla kosketus on kaiken perusta.

Äidin aika tekee vauvahierontaa tällä hetkellä kotikäynteinä. Ensimmäisen tapaamisen aikana tutustutaan ja käydään läpi vauvanne ja perheenne tilannetta, mihin asiaan tai vaivaan hieronnalla haetaan helpotusta. Seuraavat käynnit ovat lyhyempiä. Vauvahierontaan kuuluu aina automaattisesti tarvittaessa imetys- ja kantoliinaohjausta.

Opiskelijahinnat voimassa vuoden 2017 loppuun: 1. käynti 60min 38e, seuraavat käynnit 45min –  32e. Hintoihin lisätään matkakulut 0,42e/ km.

 

Äidin aika järjestää myös vauvahierontakursseja. Tulevat kurssit löydät ajankohtaista- osiosta sekä Äidin ajan facebook- sivuilta. Voit myös kerätä oman ryhmäsi ja pyytää tarjousta!