Naisesta äidiksi workshop

dsc_1435s

Hei äiti, oletko väsynyt ja kaipaat omaa aikaa? Tai ovatko lapsesi juuri lentäneet pesästä ja etsit naiseuttasi? Tervetuloa pohtimaan naiseutta ja äitiyttä workshoppiin Seinäjoelle!

Workshop sopii kaikenikäisten lasten äideille. Ryhmän voimana toimivat äitien eri elämäntilanteet, haasteet ja onnistumiset – jaetaan ilot ja viisaus, puolitetaan murheet ja etsitään ongelmiin ratkaisuja. Etsitään tasapainoa naiseuden ja äitiyden välillä.

Lapsensaanti ja äitiys mullistaa naisen koko maailman, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Miten suhtaudut näihin muutoksiin, mikä ärsyttää, mikä tulee luonnostaan, jäikö haavoja, onko pelkoja? Henkiset muutokset ovat syviä, uudistavia ja herättäviä. Väsymys ja hormonit eivät vain aina selitä sitä tunteiden kirjoa joita äiti kokee. Sinusta paljastuu uusia puolia. Mietitkö, mistä esiin tulleet tavat kumpuavat? Mikä saa sinut hermostumaan ja miksi? Mitä se peilaa sinussa itsessäsi? Parisuhteesi luonne muuttuu kun kasvatte parista perheeksi. Suhde muuttuu myös kun lapset lentävät pois kotipesästä. Mitä voit tehdä jotta kommunikaatio välillänne säilyy ja parisuhde voimistuu?  Miten aikaa jää parisuhteelle tai ystäville?

Mikä olet, äiti, nainen vai puoliso?

Etsitään vastauksia yhdessä samalla kun nautitaan rauhassa kupponen kuumaa. Ota päivä itsellesi ja nauti! Tulevat workshopit löydät ajankohtaista-osiosta sekä Äidin ajan facebook- sivulta.

Naisestä äidiksi ja takaisin -workshop konseptin on kehittänyt Babyjoyn Tara Lange.