Muut palvelut

Kurssit ja luennot:

♥ Synnytyslaulukurssit
♥ Vauvahieronnanohjaus
♥ Synnytys- ja imetysvalmennus

Voit tilata minut luennoimaan tai vetämään kursseja äitien ja vauvojen hyvinvointiin liittyvissä aiheissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

’’ Kurssi kokonaisuudessaan oli antoisa, sai hyvin tietoa ja varmuutta itselle laulaa synnytyksessä.’’ – palaute synnytyslaulukurssilta

’’ Laura osasi hyvin tuoda elementtejä synnytyksessä käytettäväksi.’’ – palaute synnytyslaulukurssilta

’’ Rauhallinen ohjaustyyli, hyvä rytmi kurssilla.’’ – palaute vauvahierontakurssilta

 

Mother blessing- juhlat:

Haluaisitko juhlistaa äidiksi tuloasi ja yhteistä matkaa vauvasi kanssa, mutta babyshower ei tunnu aivan omalta jutulta? Tai haluaisit kenties järjestää äitiyden juhlan esimerkiksi tyttärellesi tai ystävällesi? Äidin ajalta saat apua juhlien järjestämiseen!

Mother blessing on juhla jossa juhlistetaan äitiyttä ja naiseutta, pian syntyvää vauvaa unohtamatta. Äidin läheisimmät naiset kutsutaan piiriin, jossa yhdessä puretaan viimeisetkin huolet pois ennen lähestyvää synnytystä ja tuodaan tilalle voimaa ja energiaa. Juhla alkaa yleensä ruususeremonialla, jossa osallistujat puhdistautuvat ruusuvedessä arjen huolista ja taakoista tuoden piirin vain valoa ja puhdasta energiaa. Piirissä vapaan tunnelmoinnin ja keskustelun ohessa voidaan valita erilaisista seremonioista ohjelmanumeroja, esimerkiksi voimaannuttavan helmikorun askartelu,kynttiläseremonia tai suolaseremonia.

Voit pyytää mother blessing juhlasta  tarjouksen, joka sisältää ilmaisen suunnittelutapaamisen. Tapaamisessa esittelen juhlaa ja ohjelmanumeroita tarkemmin, tuoden myös konkreettisia esimerkkejä sisällöstä. Itse juhlan hinta määräytyy valintojen mukaan yksilöllisesti.

Olennaisena osana juhlaan kuuluu äidin hemmottelu, joka voidaan sisällyttää ohjelmaan Äidin ajan hieronta- ja hemmottelupalveluista. Tarjolla on mm. raskaus- ja suklaahierontaa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juhla juuri Sinulle ja vauvallesi!